Odaklanma Yolunda Ufak Bir Yardım

Türkçe ile dünyaya açılmaya hazır mısınız? Öğrencilerimiz ve mezunlarımız çoktan hazır. Kendinizi bu sürece hazırlayın. :)

Türkçe öğrenmek isteyen adaylarımız önce bir seviye tespit imtihanına alınır. Dinleme, konuşma, okuma, yazma ve dilbilgisi alanında becerilerinizin ölçüldüğü bu imtihan neticesinde A1, A2, B1, B2 ve C1 kurlarından hangisine hak kazandığınız belirlenir. Belirlenen kur seviyesinde eğitim-öğretim sürecine başlayan öğrencilerimiz C1 seviyesini tamamlayarak kendileri için hazırlanan programdan mezun olarak Yıldız TÖMER'in mezuniyet sertifikasını almaya hak kazanırlar.

Kurs Süreleri

Dört dil becerisine dayalı kursumuzda Avrupa Dil Portfolyosuna uygun olarak hazırlanan basamaklı dil öğretim programı uygulanmaktadır. Her kur için 6 haftalık bir eğitim-öğretim süreci mevcuttur. Eğitim-öğretim sürecinin akabinde öğrencilerimiz bir sonraki kura geçmeye hazır olup olmadığına dair yeterlilik imtihanına sokulur. Başarılı olan öğrencilerimiz bir üst kura geçerek eğitimine devam ederken başarısız olan öğrenciler kur tekrarı alırlar.