YTÜ - TÖMER
TÜRKÇE VE YABANCI DİL UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

+90 212 383 31-70 tomer@yildiz.edu.tr/ sertifikatomer@yildiz.edu.tr

Uzaktan Türkçe Öğretim Portalı

Yıldız TÖMER olarak Yunus Emre Enstitüsü tarafından hizmete sokulan Türkçe Öğretim Portali'nin 21 Şubat 2018 tarihinde Ankara Sheraton Hotel'de düzenlenen tanıtım programına katıldık.

Türkçe'yi internet üzerinden etkili bir şekilde öğrenmek isteyen herkes turkce.yee.org.tr adresini ziyaret edebilirler.Çağdaş teknolojik imkanlar kullanılarak hazırlanan Uzaktan Türkçe Öğretim Portali aracılığıyla zaman ve mekandan bağımsız olarak Türkçe öğretimi amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda Uzaktan Türkçe Öğretim Portalinde seviyelere göre belirlenmiş kelime listeleri ve dil bilgissi yapıları aşama aşama gösterilmekte, öğrencilerin günlük hayatta sıkça kullanabileceği yapılar dört temel dil becerisine dayanan etkinliklerle öğretilmektedir.

Yatay Reklam 4